bye bye bolovanju !

Posljednja ispijena šolja čaja,posljednji potez mjerenja temperature…i rezultat ispod normale ! hah,kak’ sam se samo glasno nasmijala..sa 39 na 36…ta nagla promjena temperature moze samo u mene da bude xD Al jesam li se nauživala i naodmarala ovih dana,zaista jesam…al brate dosadi. Mislim lijepo je kad nisi primoran da pereš suđe poslje ručka nego da lijepo odmaraš u postelji dok drugi rintaju oko tebe, kad imas maximalnu brigu roditelja,kad sve dobijes na gotovo pred nosom,al i to dosadi… nisam navikla na to,pa mi malo čudno za doživjet al’ i ne teško za naviknut se  HAHHAHA.

Za čitav život su mi dosadili i supa,čajevi te od sljeza te od ovog te od onog,te dvopek,koji sam utapala u tu čuvenu supu od piletine,kako ne volim kuhanu piletinu,pa da ne bi samu supu pila da imam nesto malo jace u zeludcu..a gdje ces jace od dvopeka vidjet,cuj ??!! xD I takav ti je bio moj meni po citava ova tri dana:
1. Budim se u 5,6 ujutro jer ne mogu zaspat od vrucine zahvaljujuci temperaturi velicine 39, pijem čaj od ZOVE uz paracitamol koji gutam do milijunskog pokusaja obzirom na njegovu maxi velicinu ! ( uhh..i sad se jezim tog gutljaja i onog ojećaja kad ta tableščurina,da je ovako nazovem sa izvinjenjem,progura se kroz trnovit put do mog malog jadnog želuščića )
2. onda do nekih 12,13 h sisam septolete koje zamjenjuju bilo koju vrstu slatkog obroka,jer su mi bez ikakvog doktorskog recepta zabranili slatko,sto je meni pojam ! pa eto te saptolete sisam kako bi bar malo dobila na tim sladilima
3. Oko 13 h na red dolazi supa,koju sam vec predhodno navela..i tako repriza vise puta na dan, a nekad i jabuka i narandza dođu u prilog kako bi organizam iznenadila,hah..sve u svemu veoma primamljivo,zar ne ?

Iskreno govoreći,nedostaje mi ona mazlumanja na predavanjima,kafenisanje sa mojim prijama,haaha..i trandanje gradom,sve u svemu nedostaje mi vanjština !!
Bye Bye krevetu..welcome world ;)))

P.S. Ak se opet zazelim ovakvog "odmora",,sad znam i kako 😛

Komentariši